Uw gezondheid
dat beweegt ons

Linda Pronk

In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Sinds november 2009 werk ik bij Mensen & Bewegen. Ik ben hier in juni 2009 begonnen als waarnemer.

Daarvoor ben ik werkzaam geweest in verschillende instellingen waardoor ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen, van kinderen tot ouderen.

Linda heeft als fysiotherapeut veel ervaring opgedaan in het behandelen van nekklachten, hoofdpijnklachten en buikklachten. Zij is sinds 2011 geregistreerd oedeemtherapeut. Zij behandeld vanuit dit specialisme ook klachten naar aanleiding van oncologische en postoperatieve ingrepen. Haar resultaten van het behandelen van deze klachten zijn zeer goed. Verder heeft zij zich bekwaamd in het geven van oefentherapie om de belastbaarheid van het lichaam toe te laten nemen.

Sinds 5 maart 2011 ben ik ook oedeemtherapeut ad modum Vodder. Als oedeemtherapeut behandel ik met name oedemen en lymfoedemen.

Deze kunnen ontstaan als gevolg van ziektes, ongevallen en/of operaties. Naast klanten uit de wijk, behandel ik ook bewoners in het verzorgingshuis waarin wij gevestigd zijn en ben ik werkzaam op het Hofje van Weldam (de PG-afdeling van het verzorgingshuis).