Uw gezondheid
dat beweegt ons

Voor mensen met klachten aan: rug, nek, armen en benen. Of het nu gaat om een Hernia, lage rugpijn, nek- of schouderpijn, elleboog en polsklachten of pijn aan heupen knieën en enkels bij Mensen en Bewegen wordt uw klacht serieus genomen en met volle inzet van de therapeuten behandeld. 

Ook als een klacht al geruime tijd bestaat. Bijvoorbeeld langer dan 10 jaar is een onderzoek of behandeling bij Mensen en Bewegen de moeite waard,  Mocht uw klacht buiten onze expertise vallen of vindt er geen verbetering plaats dan zoeken onze therapeuten naar een geschikte oplossing/ alternatief. U kan ons altijd vrijblijvend bellen voor informatie.

Heeft u een operatie indicatie maar twijfelt u? Kom langs bij Mensen en Bewegen wij kijken kritisch of een operatie echt nodig is vanuit ons oogpunt. Indien mogelijk kunnen wij u behandelen en kan het zijn dat een operatie overbodig wordt.

Kan u uw hobby of werk niet meer uitoefenen of gaat dit moeilijk? Kom langs bij Mensen en Bewegen.

1. Wij proberen in onze behandelingen 100% herstel van beperkingen te behalen. Indien 100% niet haalbaar is proberen wij toch zoveel mogelijk van de beperkingen op te lossen.

2. Wij trachten pijn te verminderen en indien mogelijk weg te halen.

3. Wij streven na dat u uw hobby, werk of andere bezigheden weer kan uitoefenen.

4. Wij voorzien u van de nodige informatie en beantwoorden graag uw vragen.

5. Discrete behandeling is in overleg mogelijk

Maak snel een afspraak via 070 393 82 38 of via ons contactformulier